Ngosipụta nke ụlọ ọrụ igwe nrụpụta na China

Na-adịbeghị anya, China hụrụ a ịrịba ịrị elu na ojiji nke ulo oru ígwè owuwu maka ewu construction.Among dị iche iche nke ígwè owuwu, na H doo ígwè Ọdịdị nwetara akpan akpan ewu ewu n'ihi na ya ike na versatility.The H beam Ọdịdị, nke a makwaara dị ka H-beams, bụ ụdị nchara ígwè nke a na-ejikarị eme ihe n'ịrụ ụlọ ọrụ mmepụta ihe na ụlọ nkwakọba ihe. Nke a bara uru karịsịa na ụlọ ọrụ mmepụta ihe na-eto ngwa ngwa na China, bụ ebe a na-achọ ihe ngwọta ụlọ nke ọma na nke dị ọnụ ala. dị elu.

Structural Steel H Beam

N'adịghị ka ihe ndị ọzọ e ji ewu ụlọ, ígwè na-eguzogide corrosion, pests, na ọdachi ndị na-emere onwe ha, na-eme ka ọ bụrụ nhọrọ a pụrụ ịdabere na ya maka iji ogologo oge mee ihe.Ogologo oge a abụghị naanị na-eme ka nchekwa nke ndị bi n'ime ụlọ ahụ na-echekwa ma na-ebelata mkpa ọ dị maka nhazi na nrụzi ugboro ugboro, n'ikpeazụ na-azọpụta ma oge na ego maka ndị nwe ụlọ. Ọchịchọ maka ụlọ nkwakọba ihe owuwu ígwè anọwo na-arị elu na China, nke mba ahụ na-eduzi. ọganihu e-azụmahịa na lọjistik industries.China a ma ama na ụlọ ọrụ ígwè emewokwa ka a nakweere n'ọtụtụ ebe nke ígwè owuwu na-ewu ụlọ. Dị ka ọchịchọ nke ígwè Ọdịdị ụlọ na nkwakọba na-aga n'ihu na-eto eto, na-ewu ụlọ ọrụ na China na-agba akaebe a mgbanwe. kwupụta omume ụlọ na-adigide na gburugburu ebe obibi. Taa, onye njikwa azụmaahịa anyị bịanyere aka na usoro nhazi nchara nke ọma site n'aka onye ahịa Africa ochie.Nke a na-akwadokwa ịrị elu nke ụlọ ọrụ nchara nke China, ma na-egosipụtakwa ike azụmahịa siri ike na usoro ọrụ zuru oke nke Royal Group anyị.

Structures Steel Warehouse h beam
Ọdịiche nke Royal Steel Group's H Beams na ụlọ arụrụ arụ nchara1

Ka mba ahụ na-aga n'ihu na-amụba obodo ma na-emepụta ihe, a na-atụ anya na ihe owuwu ígwè ga-arụ ọrụ dị mkpa n'ịkpụzi gburugburu ebe obibi ya, na-enye nhọrọ a pụrụ ịdabere na ya na nke dị mma maka igbo mkpa ụlọ na-agbanwe agbanwe.

Kpọtụrụ anyị maka ozi ndị ọzọ
Email:chinaroyalsteel@163.com (Factory Contact)
Tel / WhatsApp: +86 136 5209 1506


Oge nzipu: Mar-12-2024